De ligging en nabije omgeving:

Onze camping, een voormalige Limburgse vakwerkboerderij, is gelegen aan de rand van het dorp Amstenrade en biedt gelegenheid tot wandelen, fietsen en paardrijden in de nabije omgeving.
Amstenrade is een “groene” gemeente en zal u zeker daartoe uitnodigen. Snelstromende riviertjes, slingerende paadjes, schitterende dorpskernen en gastvrije mensen vindt u bij ons allemaal. De rijke flora en fauna mede van de Eifel en de Ardennen geven deze streek zijn eigen karakter. Als u kiest voor een vakantie in Zuid-Limburg dan kiest u voor gezelligheid, een overvloed aan natuurschoon en een rijke cultuur. U vindt bij ons een “stukje buitenland in eigen land”. De camping ligt zeer centraal ten opzichte van bijv. de Belgische en Duitse grenzen zodat uitstapjes per auto ook zeer goed mogelijk zijn.

 
Afstanden tot:  
Phantasialand (Brühl)  65 km.
Monchau (Duitse Eifelgebergte)  50 km.
Ardennen (België) 50 km.
Valkenburg (Limburg) 10 km
Sixflags Walibi (België) 70 km
Aken (Duitsland) 15 km
Brunsummerheide (Limburg)

3 km

 

Toeristische informatie:

Als u kiest voor een vakantie in Zuid Limburg,
een provincie met overvloed aan natuurschoon
en een rijke cultuur zal onze receptie u graag
alle informatie en documentatie over de omgeving verstrekken. Bij aankomst ontvangt u van ons zo’n 20 brochures betreffende alle mogelijke atracties in de nabije omgeving.
Van pretpark tot wildpark en van steenkolenmijn tot zwembaden. Ook kunnen wij u fiets,-en wandelroutes evenals mogelijke uitstapjes per auto verstrekken.